Thursday, July 29, 2010

Baby Girl untuk dilelong... Akekekeke!

Lelong! Lelong! Sapa nak Baby Girl! Lelong! Akekekeke! Hari ni aku wat offer Baby Girl pakai tudung. Hanya dijual RM20 setiap satu. Sini ada dua jek baby girl ni. Jadik sapa cepat yer. Tolon email littlecolourshop[at]gmail[dot]com atau callmejiya[at]gmail[dot]com




RM 20 sahaja! (setiap satu)

Harga asal kategori 4 set (d). Untuk Baby Boy, nanti yer...


Update [Nov 18, 2010]

BG01 - Sold
BG02 - Sold




Kaysha Cup & Cake

Order dari Kak Kamsiah. Kad bisness, sticker dan cop jempol bertemakan kaler pink.



Kad bisness muka depan


Kad bisness muka belakang


Sticker
dan watermark




Gambar kapkek dari logo asal kak Kamsiah. Mekaseh Kak Kamsiah sudi order ngan Jiya :)

Desperate Mama

Order dari Desperate Mama.. Ahehehehe... dari Hafidza...

Hafidza request "nak gambar pempuan cantik.... tinggi macam model.... pakai tudung.... dress up standard macam wanita korporat gitu.... tgn sebelah kiri pegang briefcase... tangan sebelah kanan dukung anak... anak tu, baby girl.... dan pempuan tu juga pakai high heels tinggi tak hengat...." Kikikiki! Kopipes *nyuruk


Hasilnya...



Aku pon tak kurus camni.. Ehh ye ker?? Ahehehehe! Macehhh Fidza!

Wednesday, July 28, 2010

Membership Card

Ni lak membership card PHMM Sdn Bhd. Masih tema hijau, putih dan hitam...



Depan


Belakang



Mekaseh PHMM Sdn Bhd masih memberi kepercayaan tuk design kompeni profile dan membership card :)


Corporate Profile

Design untuk Kompeni profile Prestige Health Management & marketing Sdn Bhd.





Tuesday, July 27, 2010

Jurnal Resepi Bdaria



Watermark bee ni order dari Kak Bdaria. Sehat betul lebah ni. Akekekeke... Mekaseh Kak Bdaria!

Ritzari Kitchen



Kad bisness muka depan



Kad bisness muka belakang



Sticker



Watermark...


dan animation untuk blog kak Rose...


Mekasehhh Kak Rose :)


Monday, July 26, 2010

Siti Salmi

Watermark order dari Kak Salmi.



Cawan berisi biscornu dengan beberapa batang jarum.


Watermark simple bentuk love... Mekaseh Kak Salmi...

Friday, July 23, 2010

Monday, July 19, 2010

Order Dari Kak Sarimah Lagik

Order dari Kak Sarimah lagik. kali ni untuk bisneskad. Gambar masih guna gambar kapkek sebagai logo utama...


Tema kaler pink coklat...


Kad ni pelik skit... Alamat kat muka belakang. hehehe! Lain daripada yang lain... Mekaseh Kak Sarimah.

The Ladyy Sisters



Kad bisness ni order dari Izyan. Simple dan tema kaler pepel... Mekaseh Izyan :)

Thursday, July 15, 2010

YNL Management

Order dari En. hb Kak Leen tuk kompeni YNL Management. Ada makna disebalik YNL tu tauu... Hikhikhik! Macehhh Kak Leen n hb...

Akid's Baby Collection

Aku dah tak ingat nak update cop dah.. Hohohoho! Banyak cop dah jadik pekasam lam komputer aku ni. Ni order dari Kak Lily. Kak Lily order dua cop...

Cop stamp rosak...


Cop bentuk bujur...

Mekaseh Kak lily...

Sunday, July 11, 2010

Sweetnely


Watermark order dari Kak Lyza. Watermark sweet dan simple untuk Kak Lyza... Mekaseh ya Kak Lyza sudi jadik kastemer Jiya :)

Saturday, July 10, 2010

Order Kak Meen




Kad bisnes ni order dari Kak Meen. Aku wat simple jek...


Dan Kak Meen mintak aku wat semula logo ADR ni dan atas permintaan kaler diubah ke kaler biru.

Mekasehhh Kak Meen....


Thursday, July 8, 2010

CikMin dot com


Order dari kastemer tetap lagik. Teka sapaaa?? Kehkehkeh! Cikmin laa... Untuk watermark cikmin kali ni wat simple tapi ada kelainan skit sebab huruf cik tu terbalik. Tu pon kalo prasan la, kalo tak pasan wat2 la prasan.. Ahehehehe! Macehhh Kak Min... Kak Min pasni leh bukak galery watermark dalam koleksi. Hihihi!

Tuesday, July 6, 2010

pamphlet & Sticker

Order Dari Kak Sue Roslan. Kali ni kak sue order Pamphlet dan lagi sticker baru untuk machingkan dengan pamphlet...




Muka Depan



Muka Belakang


Sticker


Mekasehh ya Kak Sue...


Friday, July 2, 2010

Choc4fun



Order dari Choc4fun. Blog yang menjual coklat. Jadik sebagai tema watermark blog ni, aku wat coklat jugak... Mekasehhhh Kak Gee...!

D'kuali


Order dari Kak Fida daud. D'kuali Corner untuk warung mak Kak Fida. Mekasehhh Kak Fida!! Sure happening warung mak kak fida... Warung kat mana tu kak fida?? Bleh serbuu! Hikhikhik!