Sunday, March 6, 2011

Qistina Shop

Order dari Kak Nana. Ni design2 yang kak Nana order, cuci2 mata yer. Blog kak Nana ni masih lam under construction. Boleh jengah facebook Qistina Online. Kakkk.. nak upah lebeh sebab tolong promote. Hekhekhek!


Header untuk blog Qistina Shop. Header ni, kak Nana nak gambar mak dan anak pompan pakai tudung. Lagi satu Kak Nana sangat sukakan butterfly! Jadik wajiblah ada butterfly kat design2 yang diorder :D



Untuk design lain, kak Nana minta kartunkan gambar anaknya yang comel lote ni. Hasilnya tak la sebijik tapi lebih kurang jer :D


Bisnes kad


Sticker


Badge


Watermark



Ni tatau nak panggil apa. Aku panggil label kertas untuk produk jer. Buat letak produk macam klip, felt craft, button dan sewaktu dengannya...

Mekaseh banyak Kak Nana :D



3 comments:

  1. kalau 1 set mcm ni RM berapa yer...
    berminat.

    ReplyDelete
  2. >> cemmomile : caj bergantung pada design. kalo cam qistina shop ni harga rm100-rm200 dah tentu :)

    ReplyDelete