Friday, July 22, 2011

KittunKatz Bengals

Dapat order dari Kak Kittunkatz. Ni 1st time buat folded business card request dari Kak Kittun.



Gambar2 kucing dari koleksi Kak Kittun dan juga background bulu kucing bengal juga dari Kak Kittun. Paling mencabar nak buat biskad ni nak bersihkan background misai kucing untuk muka depan tu. Berpinar jugak mata kejab. Huhuhuhu!


Ni gambar asal yang membuatkan kepala aku berdenyut juga sekejab lepas hasil dah siap. Tumpuan diberikan pada misai yang halus. Nasib baik Kak kittun puas hati ngan misai tu.. Hihihi! Apa2 pon mekaseh banyak Kak sudi jadik kastemer LCS :)


4 comments:

  1. Cantikkk. Tak sempat nak reply email hari tu. Tengah cari idea. Minggu depan kita confirm kan balik.

    ReplyDelete
  2. >> kak sam: okey no prob :D

    ReplyDelete
  3. >> kittun : sama2 kak kittun :D

    ReplyDelete