Thursday, November 3, 2011

Siapa yang Bertuah?

[Sticky Mode]


Hari ni nak umumkan 10 orang pemenang Cabutan Bertuah LCS. Boleh tengok video di bawah ni untuk rasa puas hati sebab ni tangan kingKONG yang membuatkan anda adalah salah seorang dari 10 yang bertuah... Hehehe! Sila layan video bisu ni... Sib baik takdak bunyi kentut :P





Tahniah kepada 10 orang yang bertuah ni. Kepada 10 orang ni sila emailkan 3 gambar, nama glemer dan alamat untuk pengeposan ke callmejiya[at]gmail[dot]com atau littlecolourshop[at]gmail[dot]com

dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

panjang dan tuu... :P

Kita umumkan SEORANG pemenang Cabutan Bertuah LCS antara 10 orang yang bertuah tadi.....


Jeng jeng jeng....

dung

dung

dung


Sila tengok video di bawah :P






Tahniahhhhhhh... Tahniahhh...


Hadiah anda:

Header blog + watermark



Mekaseh kepada semua peserta yang sudi join cabutan bertuah LCS ni. Harap tiada yang mogok2 bawak sepanduk :D



22 comments:

  1. TQVM to LCS........mmg betul2 tak sangka LuvlyTaste bertuah kali ini (alhamdulillah....tq ALLAH). Semoga LCS terus maju dan maju dan majuuuuuuuuuu............yg pasti LT akan terus menyokong & melanggan LCS!!! muahhhhhhhh (berderai air mataku......huwaaaaa)

    ReplyDelete
  2. takut tgk urat belikat Mr.KingKong tu.. btw.. yeayyyyy.. menang.. tq jiya.. tq kamben.. opsss.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  3. nak tanya, boleh tak gambar edit, i mean gambar ayat cam ni tapi dlm format jpg > http://4.bp.blogspot.com/-cbWEg7dhgTQ/TqqtmonFGEI/AAAAAAAAAn8/wjf2U2TjGs4/s1600/churp2.bmp

    ReplyDelete
  4. >> Luvly Taste: hehehe sesama.... ni dah kali kedua LT 'bertuah' kan kan kan? memang bertuah sangat la tu :D tahniahhh..

    >> azura: hahahaha.. tu king tank wat tp paksa juga kehkehkeh... tahniah!

    >> cik bunny: gambar tu jiya x nampak plak.. huhuhu! apa2 pon tahniah :D

    ReplyDelete
  5. wuuu~ tk bertuah!! D;
    tahniah ye pemenang!

    ReplyDelete
  6. uwaaaaaa~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    huk huk... dgn ini.. tun memaksa diri utk seikhlas hati ucapkan Tahniah pada mereka2 yg bertuah..

    ahaks!

    ReplyDelete
  7. Tahniah tuk semua pemenang!..Tahniah gak kat jiya anjurkn GA dgn success...(psst**lama xsinggah umah jiya :))

    ReplyDelete
  8. >> nani: hehehehe.. xper.. leh cuba len kali lak yer :D

    >> tun: alolololo.. jan majuk.. cuba next time.. hikhikhik...

    >> azatiesayang: mekaseh sudi join cabutan bertuah yg tak seberapa gah ni. hekhekhek..

    ReplyDelete
  9. LCS d best!!!! (Bukan sbb LT menang tau....tp sbb LCS selalu menghargai cust2 nye :) ) betol tak kwn2 ? Betollllll

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd yg bertuah.. :)

    jiya.. lau nk tmph header blog bp ye?
    idea dh ada, ;)
    kpd yg tk bertuah ni hope dpt diskaun pn dh ok..hihi

    ReplyDelete
  11. alhamdulilah menang..nanti saya emailkan detail beserta gambar...nak pilih gambar dulu..

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada semua pemenang ye :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..
    ada gak rezeki menang..
    nak cari gambar dulu yer...
    TQ

    ReplyDelete
  14. Mekaseh semua... :D pada yang bertuah tu jan lupa email jiya yea :D

    ReplyDelete
  15. tq cik LCS.... ni kali pertama saya menang GA...

    ReplyDelete
  16. >> elza : tu baru warm up tuk jd pemenang GA pasni.. akekekekeke...

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum jiya.....wahh sonoknyaaa antara yang bertuah....alhamdulillah rezeki..nanti kite email yerr :) Thnk u

    ReplyDelete
  18. alaaaaaaaaaaaaaaaaaa, x mng plak. :/ tahniah buat yg menang...

    ReplyDelete